Onderwijsontwikkeling Nederland verwelkomt de Rolf Groep

Onderwijsontwikkeling Nederland breidt uit. De Rolf Groep treedt als nieuw lid toe tot de vereniging. De Rolf Groep is een toonaangevende organisatie die houdt van leren. Sterker nog: ze zijn er vol van! Daarom helpen ze professionals in het onderwijs en de kinderopvang om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken, mee te doen en door al hun kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen.

Margreet de Vries, directeur-bestuurder Onderwijsontwikkeling Nederland: “Wij heten de Rolf Groep van harte welkom bij onze vereniging en zien uit naar een mooie samenwerking. Steeds meer onderwijsadviesbureaus geven aan geïnteresseerd te zijn in onze vereniging. Dat juichen we van harte toe: samen voor het beste onderwijs voor iedere leerling.”

Ook Prince Heyliger, directeur de Rolf Groep, kijkt uit naar een prettige samenwerking: “Het is belangrijk dat er een vereniging is die de belangen van onze branche behartigt en waarin wij kunnen samenwerken met andere adviesbureaus zodat we ons nog beter kunnen inzetten voor goed onderwijs. Door samenwerking en partnership maak je het verschil. Daarom sluiten we ons graag aan bij Onderwijsontwikkeling Nederland.

Over Onderwijsontwikkeling Nederland

De leden van Onderwijsontwikkeling Nederland werken voor en met schoolorganisaties, ouders en leerlingen. De experts die werkzaam zijn binnen onze branche werken op basis van wetenschappelijke inzichten op het gebied van onderwijsontwikkeling en/of kind ontwikkeling. Zij helpen scholen deze inzichten te vertalen naar de alledaagse praktijk van het onderwijs en begeleiden kinderen en jongeren bij wie de ontwikkeling anders verloopt bijvoorbeeld door dyslexie of (lichte) gedragsproblematiek.

Onderwijsontwikkeling Nederland verwelkomt de Rolf Groep