1801

Of je nu een leerling, student, ouder, leraar, ib’er, teamleider, schoolleider of bestuurder bent: bij 1801 ben je aan het goede adres voor al jouw vragen die met jeugd en onderwijsadvies te maken hebben. Wij zetten alles op alles om jou optimaal te laten leren en ontwikkelen.

We zijn er voor de onderwijsprofessionals die iedere dag het leren en ontwikkelen van leerlingen mogelijk maken; zowel in het vve, po, vo als mbo. We zijn altijd op de hoogte van de belangrijke ontwikkelingen in onderwijsland en delen deze kennis graag. Voor welke uitdagingen jij ook staat: we maken ingewikkelde problemen inzichtelijk en komen met passende oplossingen.

We brengen processen weer op gang, gaan met strategische vraagstukken aan de slag en kunnen ook die uitmuntende nieuwe collega werven. Samen zorgen we ervoor dat alles wat jij in de school doet maximale impact heeft en dat jij en je collega’s met nog meer plezier aan het werk gaan. Beloofd.

We zijn er ook voor kinderen en jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met elkaar onderzoeken we hoe we hem of haar het beste kunnen helpen. Vervolgens gaan we samen aan de slag om het kind vooruit te helpen. We doen dit zoveel mogelijk in de veilige omgeving van de eigen school. Als het even lukt steken we na de behandeling ons hoofd nog even om de deur bij de leerkracht om te vragen hoe het in de klas gaat. En we staan in nauw contact met de ouders, zodat het kind van alle kanten de ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft.

Adres: Van Beeckstraat 62
2722 BC Zoetermeer

Let op! Vanaf 8 mei is 1801 op een nieuwe locatie in Zoetermeer te vinden:
Louis Braillelaan 100
2719 EK Zoetermeer

Telefoon: 088 1801 100
Website: www.1801.nl
E-mail: info@1801.nl
Directeur-bestuurder: Ronald van Rooden

Position Paper: Versterking kwaliteit van het MBO

Position Paper: Versterking kwaliteit van het MBO

In aanloop naar het debat MBO dat in de Tweede Kamer plaatsvindt schreef Onderwijsontwikkeling Nederland een position paper. Het paper richt zicht op de noodzaak om de onderwijskwaliteit in het MBO te verbeteren en te borgen. Momenteel staat deze kwaliteit onder druk...

Kamer wil onderwijsadviesmarkt reguleren 

Kamer wil onderwijsadviesmarkt reguleren 

De Tweede Kamer stemde vandaag voor een motie om de onderwijsadviesmarkt te reguleren. GL-PvdA en D66 dienden de motie in.  De Tweede Kamer wil dat de minister in gesprek gaat met de branche en de kamer hierover informeert. Een belangrijke motie, want het onderwijs...