De Rolf Groep

De Rolf groep is een toonaangevende organisatie die houdt van leren. Sterker nog: ze zijn er vol van! Daarom helpen ze professionals in het onderwijs en de kinderopvang om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken, mee te doen én door ál onze kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen.

Samen het onderwijs beter maken
Wie anderen iets bijbrengt, is zelf ook vol van leren. Die houding komt goed van pas, want werken in het onderwijs of in de kinderopvang vraagt om een leven lang leren. De Rolf groep biedt trainingen, coaching en advies aan om kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Zo zorgen ze er samen met hun klanten voor dat de kwaliteit van het onderwijs en de kinderopvang gewaarborgd blijft.

Jouw ontwikkeling: héél belangrijk
De ontwikkelingen gaan snel. Als we in deze veranderende wereld niet mee veranderen, staan we stil. Raken we op achterstand. Meegaan met deze ontwikkelingen is essentieel: de kennis en vaardigheden van onderwijsprofessionals en pedagogisch medewerkers hebben een grote invloed op de kwaliteit van het onderwijs en de kinderopvang.

Met de Rolf groep onderwijsadviseurs blijf je de ontwikkelingen voor
De onderwijsadviseurs van de Rolf groep zorgen ervoor dat elke professional, in het onderwijs of de kinderopvang, elke ontwikkeling een grote stap vóór blijft. Dit doen zij door:
•Onderwijskundige begeleiding
•Oplossingen voor vraagstukken op het gebied van talentontwikkeling
•Oplossingen voor vraagstukken op het gebied van digitale geletterdheid
•Professionals te coachen, trainen en begeleiden

Het aanbod
De Rolf groep biedt een breed aanbod om individuen of teams verder te professionaliseren. Kijk de op de website van de Rolf groep voor meer informatie.

Adres: Mercuriusweg 14
4051 CV Ochten
Telefoon: 088-4101020
Website: www.derolfgroep.nl
Directeur de Rolf groep: Prince Heyliger
Business unit manager onderwijsadvies en ontwikkeling: Daniëlle Diele

De Rolf Groep

Samen staan we sterk. Daarom maken we graag deel uit van het landelijk onderscheidend en sterk netwerk van onderwijsontwikkelaars in Nederland.

Peter de Jong, Directeur-bestuurder BCO Onderwijsadvies

Wij werken graag samen met de aangesloten onderwijsadviesbureaus. Wij blijven onze eigen visie uitdragen, maar ervaren een enorme meerwaarde in de samenwerking rond nieuwe producten en het positioneren in het onderwijsveld.

Elard Pijnaken, Directeur-bestuurder BVS Schooladvies 

Wij vinden het een meerwaarde om onderdeel te zijn van een landelijk dekkend netwerk met gelijkwaardige partners. De gezamenlijke lobby maakt ons als partij sterker in de markt.

Dirk Verweij, Manager Driestar onderwijsadvies

Onderwijsontwikkeling Nederland is een laagdrempelige branchevereniging met veelal direct beschikbare expertise. De aangesloten leden fungeren voor ons als regionaal en landelijk klankbord en als netwerk om op te trekken in marktgerichte thema's.

John Hoeberichts, Directeur-bestuurder IJsselgroep Educatieve Dienstverlening 

Met Onderwijsontwikkeling Nederland zijn we vanuit diverse achtergronden samen dienstbaar aan onderwijs en jeugdhulp van goede kwaliteit.

Arno Bronkhorst, Raad van Bestuur KOC Diensten

Door samen te werken met andere leden van Onderwijsontwikkeling Nederland kunnen wij ons' impact op leren vergroten en ieder kind nog betere zorg bieden.

Martin van der Meer, Bestuurder 1801

Via Onderwijsontwikkeling Nederland is er de ingang tot de politiek, waardoor we snel kunnen schakelen en samen in kunnen springen op nieuwe kansen.

Irene Harmsen, Bestuurder OBD Noordwest 

Wij vinden het belangrijk om lid te zijn vanwege het kwaliteitskeurmerk en vanwege de kwalitatief hoogwaardige informatievoorziening van Onderwijsontwikkeling Nederland.

Kirsten Wolfert, Directeur SAD Wassenaar

Samen bundelen wij onze krachten om innovatie, effectiviteit en kwaliteit van het Nederlandse onderwijs te verbeteren. Zo dragen wij bij aan ons doel om de ontwikkelingskansen van kinderen en jongeren te vergroten.

Hermann van Holt, Directeur Sardes 

Alleen kom je ver, samen kom je verder.' Onderwijsontwikkeling Nederland is voor Via Socium de plek om in gezamenlijkheid met de leden optimale kansen te creëren voor Onderwijs, Zorg, Jeugd en professionals die in de sector werkzaam zijn.

Anita Schuiling, Directeur-bestuurder Via Socium Zorg en Onderwijs 

De gezamenlijke lobby en een landelijk dekkend netwerk zijn voor ons belangrijke punten van het lidmaatschap. Ook het samen op de markt zetten van producten en kennis delen zijn pluspunten.

Annemarie Kaptein, Bestuurder Bazalt Groep

CPS gelooft in de kracht van verbinding. Door samen te werken kunnen wij ons nog beter inzetten voor goed onderwijs voor de leerlingen van nu en de samenleving vanmorgen.

Yvonne van den Berg, directeur CPS

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met collega instellingen kunnen we in deze mooie branchevereniging nóg meer betekenen voor het onderwijs.

Als leren je lief is – CED Groep

Effectieve onderwijsontwikkeling kan niet zonder de expertise van onze branche. Ons werk is maatschappelijk heel relevant!

Henk Wilbers, directeur-bestuurder Cedin

Door samenwerking en partnership maak je het verschil. Daarom sluiten we ons graag aan bij Onderwijsontwikkeling Nederland.

Prince Heyliger, directeur-bestuurder De Rolf groep

InterZin

Met trots zijn wij aangesloten bij Onderwijsontwikkeling Nederland. Wij gaan net als Onderwijsontwikkeling Nederland voor kwaliteit en duurzame interventies in het onderwijs. Door gebundelde krachten kunnen we samen een stap zetten in het versterken van mooi en goed onderwijs. - Jacqueline Sweerts, InterZin

Minister Wiersma omarmt Keurmerk Onderwijsontwikkeling

Minister Wiersma omarmt Keurmerk Onderwijsontwikkeling

Het prestatieniveau van leerlingen op het gebied van de basisvaardigheden taal en rekenen is al lange tijd reden tot zorg. Daarom kondigde minister Wiersma een masterplan basisvaardigheden aan waarbij scholen gebruik kunnen maken van ondersteuning van basisteams. Uit...

Onderwijsraad publiceert ‘Taal en rekenen in het vizier’

Onderwijsraad publiceert ‘Taal en rekenen in het vizier’

De Onderwijsraad publiceerde vandaag het rapport ‘Taal en rekenen in het vizier’. Op verzoek van de Tweede Kamer deed de Onderwijsraad onderzoek naar de vraag hoe het onderwijs de beheersing van taal en rekenen duurzaam te verbeteren.   Het is niet voor het eerst dat...

Nieuwe uitgave Tijdschrift Taal

Nieuwe uitgave Tijdschrift Taal

Deze week verscheen de nieuwe editie van Tijdschrift Taal. Het semiwetenschappelijke tijdschrift draait om de ontwikkeling van taal en heeft tot doel de praktijk van het taalonderwijs in het primair onderwijs duurzaam en gefundeerd te ondersteunen en verbetering te...