InterZin

InterZin is een kleinschalig Organisatie- en Adviesbureau dat landelijk werkt aan grootse vraagstukken in het Onderwijs (voorschool, PO, VO, MBO en HBO).

InterZin staat voor maatwerk en vakmanschap, waarbij er continu gestuurd wordt op kwaliteit, resultaat en betrokkenheid. Onze focus ligt hierbij op het kapitaal van uw organisatie: het team en leiderschap. InterZin staat dicht bij de klant en gelooft dat duurzame schoolontwikkeling voortkomt uit de bezieling van de mensen in de organisatie. Wij maken gebruik van de aanwezige expertise en talenten en bouwen dat samen met de mensen uit naar een krachtig professioneel lerende organisatie.
InterZin richt zich op advies rondom organisatie en veranderprocessen, audits op kwaliteit, cultuur en leiderschap. Daarnaast geven we trainingen op het gebied van onderwijsinhoud, jonge kind, visie en professionele cultuur. We coachen leraren, intern begeleiders, schoolleiders en bestuurders. Tot leveren wij interim IB, interim schoolleiders en interim bestuurders.

Wij werken vanuit vertrouwen en zoeken de verbinding om op die manier een bijdrage te leveren aan betekenisvol onderwijs. Dat doen wij al jaren en met veel succes. Onze opdrachtgevers zijn zeer tevreden, bestaande opdrachtgevers blijven ons vragen. Nieuwe opdrachtgevers vinden ons vanuit een positief advies van deze bestaande opdrachtgevers.

Niet voor niets is ons mission-statement: “Met oog voor mensen”

Adres: Leemzeulder 31, 1251 AM Laren
Telefoon: 06-15304559
Website: www.interzin.nl
E-mail: info@interzin.nl
Directeur: Jacqueline Sweerts, Judith Kets

Position Paper: Versterking kwaliteit van het MBO

Position Paper: Versterking kwaliteit van het MBO

In aanloop naar het debat MBO dat in de Tweede Kamer plaatsvindt schreef Onderwijsontwikkeling Nederland een position paper. Het paper richt zicht op de noodzaak om de onderwijskwaliteit in het MBO te verbeteren en te borgen. Momenteel staat deze kwaliteit onder druk...

Kamer wil onderwijsadviesmarkt reguleren 

Kamer wil onderwijsadviesmarkt reguleren 

De Tweede Kamer stemde vandaag voor een motie om de onderwijsadviesmarkt te reguleren. GL-PvdA en D66 dienden de motie in.  De Tweede Kamer wil dat de minister in gesprek gaat met de branche en de kamer hierover informeert. Een belangrijke motie, want het onderwijs...