Bestuur

Het bestuur van Onderwijsontwikkeling Nederland wordt gevormd door:

Henk Wilbers
Voorzitter Bestuur Onderwijsontwikkeling Nederland
Directeur-bestuurder Cedin

“Onderwijsontwikkeling Nederland is de brancheorganisatie die het belang van een krachtige, maatschappelijke infrastructuur voor professionele onderwijsondersteuning inhoud geeft. Daar maak ik me graag sterk voor.”

Margreet de Vries
Directeur-bestuurder Onderwijsontwikkeling Nederland

“Werken in het publieke domein geeft ons de grote verantwoordelijkheid ook daadwerkelijk bij te dragen aan de maatschappelijke opdracht om goed onderwijs te bieden. Daar staat onze vereniging voor, daar zijn we op aanspreekbaar en daar spreken we elkaar op aan.” 

Jacqueline Sweerts
Bestuurslid Onderwijsontwikkeling Nederland
Directeur InterZin

“Gezamenlijk als branchevereniging Onderwijsontwikkeling Nederland, vanuit moreel kompas, een hoog doel dienen: het onderwijs in Nederland beter én mooier maken om de impact op leren voor kinderen te vergroten.”

Ronald van Rooden
Bestuurslid Onderwijsontwikkeling Nederland
Directeur-bestuurder 1801 Jeugd & Onderwijsadvies

“Wij positioneren ons als een vereniging voor en door de leden. Wij bundelen de krachten, samen met de professionals van het verenigingsbureau, voor een stevige en herkenbare positie van de kwaliteitsbureaus in de onderwijsadviesbranche.”

John Hoeberichts
Bestuurslid Onderwijsontwikkeling Nederland
Directeur Educatieve Dienstverlening IJsselgroep 

“Als bestuurslid Onderwijsontwikkeling Nederland lever ik graag een bijdrage aan onze landelijke activiteiten en belangenbehartiging. De nieuwe bestuursvorm zie ik als een krachtige ontwikkeling naar meer samen optrekken.”

Samen staan we sterk. Daarom maken we graag deel uit van het landelijk onderscheidend en sterk netwerk van onderwijsontwikkelaars in Nederland.

Peter de Jong, Directeur-bestuurder BCO Onderwijsadvies

Wij werken graag samen met de aangesloten onderwijsadviesbureaus. Wij blijven onze eigen visie uitdragen, maar ervaren een enorme meerwaarde in de samenwerking rond nieuwe producten en het positioneren in het onderwijsveld.

Elard Pijnaken, Directeur-bestuurder BVS Schooladvies 

Wij vinden het een meerwaarde om onderdeel te zijn van een landelijk dekkend netwerk met gelijkwaardige partners. De gezamenlijke lobby maakt ons als partij sterker in de markt.

Dirk Verweij, Manager Driestar onderwijsadvies

Onderwijsontwikkeling Nederland is een laagdrempelige branchevereniging met veelal direct beschikbare expertise. De aangesloten leden fungeren voor ons als regionaal en landelijk klankbord en als netwerk om op te trekken in marktgerichte thema's.

John Hoeberichts, Directeur-bestuurder IJsselgroep Educatieve Dienstverlening 

Met Onderwijsontwikkeling Nederland zijn we vanuit diverse achtergronden samen dienstbaar aan onderwijs en jeugdhulp van goede kwaliteit.

Arno Bronkhorst, Raad van Bestuur KOC Diensten

Door samen te werken met andere leden van Onderwijsontwikkeling Nederland kunnen wij ons' impact op leren vergroten en ieder kind nog betere zorg bieden.

Martin van der Meer, Bestuurder 1801

Via Onderwijsontwikkeling Nederland is er de ingang tot de politiek, waardoor we snel kunnen schakelen en samen in kunnen springen op nieuwe kansen.

Irene Harmsen, Bestuurder Onderwijsversterkers

Wij vinden het belangrijk om lid te zijn vanwege het kwaliteitskeurmerk en vanwege de kwalitatief hoogwaardige informatievoorziening van Onderwijsontwikkeling Nederland.

Kirsten Wolfert, Directeur SAD Wassenaar

Alleen kom je ver, samen kom je verder.' Onderwijsontwikkeling Nederland is voor Via Socium de plek om in gezamenlijkheid met de leden optimale kansen te creëren voor Onderwijs, Zorg, Jeugd en professionals die in de sector werkzaam zijn.

Anita Schuiling, Directeur-bestuurder Via Socium Zorg en Onderwijs 

De gezamenlijke lobby en een landelijk dekkend netwerk zijn voor ons belangrijke punten van het lidmaatschap. Ook het samen op de markt zetten van producten en kennis delen zijn pluspunten.

Annemarie Kaptein, Bestuurder Bazalt Groep

CPS gelooft in de kracht van verbinding. Door samen te werken kunnen wij ons nog beter inzetten voor goed onderwijs voor de leerlingen van nu en de samenleving vanmorgen.

Yvonne van den Berg, directeur CPS

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met collega instellingen kunnen we in deze mooie branchevereniging nóg meer betekenen voor het onderwijs.

Als leren je lief is – CED Groep

Effectieve onderwijsontwikkeling kan niet zonder de expertise van onze branche. Ons werk is maatschappelijk heel relevant!

Henk Wilbers, directeur-bestuurder Cedin

De Rolf Groep

Door samenwerking en partnership maak je het verschil. Daarom sluiten we ons graag aan bij Onderwijsontwikkeling Nederland. - Prince Heyliger, directeur-bestuurder De Rolf groep

InterZin

Met trots zijn wij aangesloten bij Onderwijsontwikkeling Nederland. Wij gaan net als Onderwijsontwikkeling Nederland voor kwaliteit en duurzame interventies in het onderwijs. Door gebundelde krachten kunnen we samen een stap zetten in het versterken van mooi en goed onderwijs. - Jacqueline Sweerts, InterZin

Edutrainers

Samen werken we aan nog beter digitaal onderwijs voor elk kind! - Laura Walters-Goudsmit, Edutrainers

De Rolf groep ontvangt Keurmerk Onderwijsontwikkeling

De Rolf groep ontvangt Keurmerk Onderwijsontwikkeling

De Rolf groep draagt het Keurmerk Onderwijsontwikkeling. Daniëlle Diele, Business unit manager onderwijsadvies en ontwikkeling, nam het keurmerk samen met haar collega's, trots in ontvangst. Het keurmerk geeft aan dat De Rolf groep beschikt over een professionele en...

Ziezon Magazine overhandigd aan Kamerleden

Ziezon Magazine overhandigd aan Kamerleden

In het nieuwe Ziezon Magazine is te lezen hoe onderwijsondersteuning voor zieke leerlingen in de praktijk werkt. Kamerleden Habtamu de Hoop (PvdA), Frank Wassenberg (PVDD), Rens Raemakers (D66), Caroline van der Plas (BBB), Lucille Werner (CDA) en Nico Drost (CU)...

Tijd voor een nationale onderwijsdialoog

Tijd voor een nationale onderwijsdialoog

Column van Margreet de Vries, directeur-bestuurder Onderwijsontwikkeling Nederland Onderstaande column verscheen op 13 februari 2023 ook in ingekorte versie in NRC Het onderwijs gaat naar de haaien schreef Japke-d. Bouma vorige week in NRC. Wat volgde is het zoveelste...