Bestuur

Het bestuur van Onderwijsontwikkeling Nederland wordt gevormd door:

Henk Wilbers
Voorzitter Bestuur Onderwijsontwikkeling Nederland
Directeur-bestuurder Cedin

“Onderwijsontwikkeling Nederland is de brancheorganisatie die het belang van een krachtige, maatschappelijke infrastructuur voor professionele onderwijsondersteuning inhoud geeft. Daar maak ik me graag sterk voor.”

Margreet de Vries
Directeur-bestuurder Onderwijsontwikkeling Nederland

“Werken in het publieke domein geeft ons de grote verantwoordelijkheid ook daadwerkelijk bij te dragen aan de maatschappelijke opdracht om goed onderwijs te bieden. Daar staat onze vereniging voor, daar zijn we op aanspreekbaar en daar spreken we elkaar op aan.” 

Jacqueline Sweerts
Bestuurslid Onderwijsontwikkeling Nederland
Directeur InterZin

“Gezamenlijk als branchevereniging Onderwijsontwikkeling Nederland, vanuit moreel kompas, een hoog doel dienen: het onderwijs in Nederland beter én mooier maken om de impact op leren voor kinderen te vergroten.”

Ronald van Rooden
Bestuurslid Onderwijsontwikkeling Nederland
Directeur-bestuurder 1801 Jeugd & Onderwijsadvies

“Wij positioneren ons als een vereniging voor en door de leden. Wij bundelen de krachten, samen met de professionals van het verenigingsbureau, voor een stevige en herkenbare positie van de kwaliteitsbureaus in de onderwijsadviesbranche.”

John Hoeberichts
Bestuurslid Onderwijsontwikkeling Nederland
Directeur Educatieve Dienstverlening IJsselgroep 

“Als bestuurslid Onderwijsontwikkeling Nederland lever ik graag een bijdrage aan onze landelijke activiteiten en belangenbehartiging. De nieuwe bestuursvorm zie ik als een krachtige ontwikkeling naar meer samen optrekken.”

3e Onderwijsontbijt geslaagd

3e Onderwijsontbijt geslaagd

Scherpe snedes, heldere cijfers en gedurfde opinie, vanochtend tijdens het 3e jaarlijkse nationale Onderwijsontbijt in Nieuwspoort in Den Haag. Daar spraken bijna 40 politici, onderwijsbestuurders en leraren over de grote uitdagingen in het onderwijs, zoals...

CINOP toegetreden als lid Onderwijsontwikkeling Nederland

CINOP toegetreden als lid Onderwijsontwikkeling Nederland

Onderwijsontwikkeling Nederland verwelkomt CINOP als nieuw lid van de vereniging. CINOP is een onderwijskundig advies- en onderzoeksbureau voor een leven lang ontwikkelen. Deze organisatie werkt aan oplossingen om nieuwe manieren van leren te realiseren en/of te...