Driestar educatief

Driestar educatief levert een bijdrage aan goed en inspirerend christelijk onderwijs. We zien het als onze opdracht om, samen met het werkveld, christelijke professionals te vormen, op te leiden en toe te rusten. Daarmee dienen we de opbouw van de samenleving en het Koninkrijk van God. Deze opdracht houdt in dat we leraren en pedagogen opleiden, en jeugdigen, pedagogen, leraren, leiders en scholen adviseren en begeleiden bij hun ontwikkeling. Praktijkgericht onderzoek helpt ons hierbij: het voedt ons doen, ons denken en onze innovatie.

In 2005 fuseert Hogeschool De Driestar met twee onderwijsadviesdiensten, BGS en DGS. Samen worden zij Driestar educatief. Het verhaal van Driestar educatief duurt voort. We willen een gids en reisgenoot zijn voor studenten, leraren, opvoeders en onderwijsorganisaties. We zetten onszelf, onze middelen, kennis en ervaring in voor de levenslange ontwikkelreis van onderwijs- en opvoedingsprofessionals tijdens hun loopbaan. Zo dragen we bij aan de vorming en opvoeding van nieuwe generaties. Als medewerkers van Driestar educatief werken we vanuit de volgende kernwaarden:

  • Toewijding. We realiseren ons dat we ‘uit God en tot God’ leven. We werken vanuit roepingsbesef en tonen rentmeesterschap.
  • Betrouwbaarheid. We gaan op een betrouwbare manier om met iedereen met of voor wie wij werken.
  • Wijsheid. We zoeken naar kennis over de wereld, God en onze naaste en zien dat als een vorm van liefde: ‘God liefhebben met ons verstand’. We blijven leren en beoefenen ons vak op een goede manier.
  • Bewogenheid. Vanuit Gods bewogenheid met ons maken wij verbinding met de ander en proberen we omgevingsbewust te leven.
  • Moed. We durven het verschil te maken en ons eigen geluid te laten horen. We hebben ondernemingszin, zijn innovatief en bieden meerwaarde.

Postadres: Postbus 368, 2800 AJ Gouda
Bezoekadres: Burg. Jamessingel 2, 2803 PD Gouda
Directeur: Robert Zoutendijk

Telefoon: 0182 540333
www.driestar-onderwijsadvies.nl
onderwijsadvies@driestar-educatief.nl

Samen staan we sterk. Daarom maken we graag deel uit van het landelijk onderscheidend en sterk netwerk van onderwijsontwikkelaars in Nederland.

Peter de Jong, Directeur-bestuurder BCO Onderwijsadvies

Wij werken graag samen met de aangesloten onderwijsadviesbureaus. Wij blijven onze eigen visie uitdragen, maar ervaren een enorme meerwaarde in de samenwerking rond nieuwe producten en het positioneren in het onderwijsveld.

Elard Pijnaken, Directeur-bestuurder BVS Schooladvies 

Wij vinden het een meerwaarde om onderdeel te zijn van een landelijk dekkend netwerk met gelijkwaardige partners. De gezamenlijke lobby maakt ons als partij sterker in de markt.

Dirk Verweij, Manager Driestar onderwijsadvies

Onderwijsontwikkeling Nederland is een laagdrempelige branchevereniging met veelal direct beschikbare expertise. De aangesloten leden fungeren voor ons als regionaal en landelijk klankbord en als netwerk om op te trekken in marktgerichte thema's.

John Hoeberichts, Directeur-bestuurder IJsselgroep Educatieve Dienstverlening 

Met Onderwijsontwikkeling Nederland zijn we vanuit diverse achtergronden samen dienstbaar aan onderwijs en jeugdhulp van goede kwaliteit.

Arno Bronkhorst, Raad van Bestuur KOC Diensten

Door samen te werken met andere leden van Onderwijsontwikkeling Nederland kunnen wij ons' impact op leren vergroten en ieder kind nog betere zorg bieden.

Martin van der Meer, Bestuurder 1801

Via Onderwijsontwikkeling Nederland is er de ingang tot de politiek, waardoor we snel kunnen schakelen en samen in kunnen springen op nieuwe kansen.

Irene Harmsen, Bestuurder Onderwijsversterkers

Wij vinden het belangrijk om lid te zijn vanwege het kwaliteitskeurmerk en vanwege de kwalitatief hoogwaardige informatievoorziening van Onderwijsontwikkeling Nederland.

Kirsten Wolfert, Directeur SAD Wassenaar

Alleen kom je ver, samen kom je verder.' Onderwijsontwikkeling Nederland is voor Via Socium de plek om in gezamenlijkheid met de leden optimale kansen te creëren voor Onderwijs, Zorg, Jeugd en professionals die in de sector werkzaam zijn.

Anita Schuiling, Directeur-bestuurder Via Socium Zorg en Onderwijs 

De gezamenlijke lobby en een landelijk dekkend netwerk zijn voor ons belangrijke punten van het lidmaatschap. Ook het samen op de markt zetten van producten en kennis delen zijn pluspunten.

Annemarie Kaptein, Bestuurder Bazalt Groep

CPS gelooft in de kracht van verbinding. Door samen te werken kunnen wij ons nog beter inzetten voor goed onderwijs voor de leerlingen van nu en de samenleving vanmorgen.

Yvonne van den Berg, directeur CPS

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met collega instellingen kunnen we in deze mooie branchevereniging nóg meer betekenen voor het onderwijs.

Als leren je lief is – CED Groep

Effectieve onderwijsontwikkeling kan niet zonder de expertise van onze branche. Ons werk is maatschappelijk heel relevant!

Henk Wilbers, directeur-bestuurder Cedin

De Rolf Groep

Door samenwerking en partnership maak je het verschil. Daarom sluiten we ons graag aan bij Onderwijsontwikkeling Nederland. - Prince Heyliger, directeur-bestuurder De Rolf groep

InterZin

Met trots zijn wij aangesloten bij Onderwijsontwikkeling Nederland. Wij gaan net als Onderwijsontwikkeling Nederland voor kwaliteit en duurzame interventies in het onderwijs. Door gebundelde krachten kunnen we samen een stap zetten in het versterken van mooi en goed onderwijs. - Jacqueline Sweerts, InterZin

Samen werken we aan nog beter digitaal onderwijs voor elk kind!

Laura Walters-Goudsmit, Edutrainers

TMI

Kwaliteit. Dat draagt Onderwijsontwikkeling Nederland uit. Door het krachtige netwerk zorgen we ervoor dat het onderwijs in Nederland op een goede manier door kan blijven ontwikkelen. TMI wil daar maar al te graag aan bijdragen! - Michiel Kalverda

Het is onze ambitie om het beroepsonderwijs in Nederlands optimaal te faciliteren bij hun maatschappelijke opgaven. Onderwijs Ontwikkeling Nederland helpt daarbij met een landelijk netwerk en het bundelen van krachten.

Robbert Koldenhof, CINOP

Nieuw lid: Melior Advies

Nieuw lid: Melior Advies

Vanaf juni is Melior Advies, gevestigd in Gouda, lid van Onderwijsontwikkeling Nederland. Van harte welkom! Melior Advies werkt samen met scholen aan het verbeteren van onderwijskwaliteit. Zij bieden advies en ondersteuning op vijf domeinen: onderwijskundig...

Lees meer