Welkomstinterview CPS: ‘Ik geloof enorm in de kracht van samen ben je sterker’

Als relatieve nieuwkomer in het onderwijs, ze komt uit het bank- en verzekeringswezen, kijkt Yvonne van den Berg met een frisse blik naar de sector. Ze vindt het als directeur van CPS een uitdaging om een rol te spelen bij het zorgen voor beter onderwijs. En als nieuw lid van EDventure ook samen met de andere leden. Yvonne ziet er nu al naar uit om als EDventure-lid gezamenlijk innovaties op te starten.

Kun je CPS als organisatie kort beschrijven?
‘We zijn een adviesbureau voor het onderwijs met als missie: het beste onderwijs voor de leerlingen van nu en de samenleving van morgen. We werken op een heel breed terrein, maar onze focus ligt op leraarschap en (persoonlijk) leiderschap en alles wat daarmee te maken heeft. Tot onze klantenkring behoren alle soorten scholen: van openbare, christelijke tot islamitische scholen. En we werken landelijk in alle sectoren, dus van primair onderwijs tot mbo.’

Klik hier voor het hele interview met Yvonne van der Berg van CPS.

Welkomstinterview CPS: ‘Ik geloof enorm in de kracht van samen ben je sterker’