Even voorstellen: Halil Akbaba

In Den Haag behartigen we de belangen van onze leden en lobbyen we voor goed onderwijs. In de aanloop naar de Tweede kamerverkiezingen gaat stagiair Halil Akbaba ons ondersteunen. Halil is 20 jaar oud en studeert Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. “Ik zit in mijn tweede jaar en vanuit de faculteit heb ik de mogelijkheid gekregen om stage te lopen. Na onderzoek te hebben gedaan naar organisaties binnen de publieke sector, ging mijn voorkeur uit naar EDventure. Ik ben al een aantal jaar politiek actief op lokaal niveau en heb meegedaan met de gemeenteraadsverkiezingen in 2017. Hierdoor is de afdeling public affairs van EDventure zeer interessant en leerzaam voor mij. Ik hoop mijn kennis over politieke -en maatschappelijke vraagstukken en mijn organisatorische vaardigheden te kunnen verbeteren door middel van mijn stage en ik ben gemotiveerd om mijn interesse in de politiek en de actualiteit in de praktijk te brengen.” Welkom Halil!

Even voorstellen: Halil Akbaba