Metis Onderwijsadvies sluit zich aan bij Onderwijsontwikkeling Nederland

Onderwijsontwikkeling Nederland verwelkomt Metis Onderwijsadvies als nieuw lid van de vereniging. Metis Onderwijsadvies is met name actief in het beroepsonderwijs en stelt zich tot doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaand beroepsonderwijs.

Peter Loonen en Remko Keizerwaard, directie Metis Onderwijsadvies, treden met veel enthousiasme toe: “We zijn verheugd om lid te worden van Onderwijsontwikkeling Nederland en onze krachten te bundelen. Samen kunnen we ons nog beter inzetten voor excellent beroepsonderwijs voor iedereen.”

Margreet de Vries, directeur-bestuurder Onderwijsontwikkeling Nederland, benadrukt de toegevoegde waarde van Metis Onderwijsadvies: “We heten Metis Onderwijsadvies van harte welkom. Hun toetreding versterkt onze inzet voor het beroepsonderwijs en we kijken ernaar uit om gezamenlijk nog meer impact te kunnen maken.”

Met de toetreding van Metis Onderwijsadvies zet Onderwijsontwikkeling Nederland een belangrijke stap in het versterken van haar positie in het onderwijslandschap.

 

Over Onderwijsontwikkeling Nederland

Onderwijsontwikkeling Nederland is de vereniging van adviesbureaus voor onderwijs. De leden van Onderwijsontwikkeling Nederland vormen met elkaar een fijnmazig, landelijk dekkend netwerk. Onderwijsexperts, orthopedagogen en kinderpsychologen werken dagelijks samen met leerlingen, leraren, schoolleiders en schoolbesturen aan het continue proces van onderwijsontwikkeling. Met als doel dat ieder kind en iedere jongere het beste en meest passende onderwijs krijgt dat hij of zij nodig heeft en daarmee gelijke kansen heeft om zich te ontwikkelen. De vereniging telt momenteel 22 leden.

Metis Onderwijsadvies sluit zich aan bij Onderwijsontwikkeling Nederland