CINOP toegetreden als lid Onderwijsontwikkeling Nederland

Onderwijsontwikkeling Nederland verwelkomt CINOP als nieuw lid van de vereniging. CINOP is een onderwijskundig advies- en onderzoeksbureau voor een leven lang ontwikkelen. Deze organisatie werkt aan oplossingen om nieuwe manieren van leren te realiseren en/of te verbeteren.

CINOP is strategisch partner van onderwijsinstellingen en arbeidsmarkt bij complexe vraagstukken rondom toekomstbestendig (beroeps)onderwijs en een leven lang ontwikkelen. Gezien de huidige krapte op de arbeidsmarkt, is deze organisatie zeer welkom bij OON.

Robbert Koldenhof, directeur CINOP, kijkt uit naar de samenwerking: “Het is onze ambitie om het beroepsonderwijs in Nederlands optimaal te faciliteren bij hun maatschappelijke opgaven. Onderwijsontwikkeling Nederland helpt daarbij met een landelijk netwerk en het bundelen van krachten.”

 

CINOP toegetreden als lid Onderwijsontwikkeling Nederland