TMI toegetreden als lid Onderwijsontwikkeling Nederland

Onderwijsontwikkeling Nederland verwelkomt TMI als nieuw lid van de vereniging. TMI houdt zich bezig met digitale geletterdheid, en werkt onder andere aan de thema’s digitale verslaving, fake news, en influencers.

Margreet de Vries, directeur-bestuurder Onderwijsontwikkeling Nederland: “Kennis van de effecten van digitalisering wordt steeds belangrijker in het onderwijs. Bewustwording over thema’s als fake news en media past hier naadloos in. Onze branchevereniging wordt dan ook inhoudelijk nog sterker door de toetreding van TMI.  Zo zorgen ze samen met scholen voor digitale geletterdheid voor iedere leerling.”

Ook Michiel Kalverda, directeur TMI, kijkt uit naar de samenwerking: “Kwaliteit. Dat draagt Onderwijsontwikkeling Nederland uit. Door het krachtige netwerk zorgen we ervoor dat het onderwijs in Nederland op een goede manier door kan blijven ontwikkelen. TMI wil daar maar al te graag aan bijdragen!”

TMI toegetreden als lid Onderwijsontwikkeling Nederland