Edutrainers sluit zich aan bij Onderwijsontwikkeling Nederland!

Onderwijsontwikkeling Nederland breidt verder uit. Edutrainers treedt als nieuw lid toe tot de vereniging. Edutrainers helpt onderwijsinstellingen met duurzame en toekomstgerichte digitalisering. Zo helpen zij scholen om technologie goed te kunnen integreren voor nog beter (digitaal) onderwijs.

Margreet de Vries, directeur-bestuurder Onderwijsontwikkeling Nederland: “In de nabije toekomst wordt kennis van digitalisering in het onderwijs steeds belangrijker. Onze branchevereniging wordt dan ook inhoudelijk nog sterker door de toetreding van Edutrainers.  Zo zorgen ze samen met scholen voor duurzaam onderwijs voor iedere leerling.” Ook Laura Walter-Goudsmit, directeur Edutrainers kijkt uit naar de samenwerking: “Cocreatie voor en door het onderwijs: dat is wat de leden van Onderwijsontwikkeling Nederland met elkaar verbindt. Van strategisch beleid naar professionalisering. Digitaal onderwijs is ook normaal onderwijs! Door samen te werken, kunnen we onze kennis en impact vergroten.”

Meer informatie over Edutrainers? Klik hier!

Edutrainers sluit zich aan bij Onderwijsontwikkeling Nederland!