CINOP

Stichting CINOP werkt aan oplossingen om nieuwe manieren van leren te realiseren en/of te verbeteren. Wij zijn de strategisch partner van onderwijsinstellingen en arbeidsmarkt bij complexe vraagstukken rondom toekomstbestendig (beroeps)onderwijs en een leven lang ontwikkelen.

Twee expertisecentra

CINOP heeft twee expertisecentra in huis.
Expertisecentrum Inclusief Onderwijs (ECIO) adviseert en ondersteunt universiteiten, hogescholen en het mbo zodat studenten met een extra ondersteuningsvraag met succes hun opleiding kunnen doorlopen.
Expertisecentrum Beroepsonderwijs (ECBO), is expert op het gebied van onderzoek en kennisvraagstukken rondom (beroeps)onderwijs en leven lang ontwikkelen.

Historie van meer dan 35 jaar

Wij zetten ons in voor een optimale deelname van iedereen aan de samenleving. Dat doen we al meer dan 35 jaar. Stichting CINOP is een maatschappelijke onderneming. We streven niet naar winstmaximalisatie maar naar voldoende opbrengsten om continuïteit en innovatie voor onze klanten en partners te kunnen waarborgen.

Adres: Stationsplein 14, 5211 AP ‘s-Hertogenbosch​
Telefoon: 073 – 6800 800
Website: www.cinop.nl 
E-mail: info@cinop.nl
Directeur: Robbert Koldenhof 

CINOP

3e Onderwijsontbijt geslaagd

3e Onderwijsontbijt geslaagd

Scherpe snedes, heldere cijfers en gedurfde opinie, vanochtend tijdens het 3e jaarlijkse nationale Onderwijsontbijt in Nieuwspoort in Den Haag. Daar spraken bijna 40 politici, onderwijsbestuurders en leraren over de grote uitdagingen in het onderwijs, zoals...

CINOP toegetreden als lid Onderwijsontwikkeling Nederland

CINOP toegetreden als lid Onderwijsontwikkeling Nederland

Onderwijsontwikkeling Nederland verwelkomt CINOP als nieuw lid van de vereniging. CINOP is een onderwijskundig advies- en onderzoeksbureau voor een leven lang ontwikkelen. Deze organisatie werkt aan oplossingen om nieuwe manieren van leren te realiseren en/of te...