Onderwijsontwikkeling Nederland publiceert bloemlezing over passend onderwijs

“Voor ieder kind moet nu én in de toekomst plek zijn in het onderwijs, ook als extra ondersteuning nodig is.” – Minister Mariëlle Paul & Staatssecretaris Maarten van Ooijen over de verbeteraanpak passend onderwijs.

Morgen gaat de Kamer in debat over passendonderwijs. Wij zijn op zoek gegaan naar voorbeelden waar het lukt om passend onderwijs vorm te geven. Wat kunnen we daarvan leren? In samenwerking met partners uit het onderwijs en leden van de vereniging hebben we daarom een bloemlezing opgesteld met praktijkverhalen.

Elk praktijkverhaal is een voorbeeld van het belang van samenwerking met de juiste partners. Samen is het mogelijk om die extra ondersteuning vorm te geven, zodat daadwerkelijk elke leerling toegang tot onderwijs krijgt. Wij dragen daar graag aan bij.

Vind hier onze bloemlezing. Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze publicatie? Neem contact op met severard@onderwijsontwikkeling.nl

Onderwijsontwikkeling Nederland publiceert bloemlezing over passend onderwijs