Nieuw jaar – nieuw lid: O21!

De beste wensen nog voor 2024! Het nieuwe jaar begint goed: we tellen nu 24 leden. Vanaf 1 januari is O21 namelijk lid van Onderwijsontwikkeling Nederland. Wij kijken ernaar uit om samen meer onderwijsvernieuwing te creëren. Meer weten over O21?

O21, onderwijsadvies in Bodegraven, staat voor samen doordacht onderwijs digitaliseren. Dé brug tussen onderwijs en ICT voor po, vo en mbo. Al 10 jaar versterken ze scholen! Dit doen ze door data-analyses te combineren met een sterke strategie, visie en advisering. En de vraag van onderwijsprofessionals is altijd het uitgangspunt.

O21 wil het onderwijs nóg beter maken. Dat doen ze voor en met professionals, van leerkracht tot bestuurder. Ze maken hierbij optimaal gebruik van de kansen die ‘samen doordacht digitaliseren’ biedt.

Karen Paardekoper-Lim, bestuurder van O21: “Door samen te werken met kwalitatieve partners binnen Onderwijsontwikkeling Nederland zijn we in staat gezamenlijk doordachte keuzes te maken om scholen nóg beter te ondersteunen hij het inrichten van toekomstbestendig onderwijs.”

Lees eventueel meer over O21 op onze ledenpagina.

Nieuw jaar – nieuw lid: O21!