Alle informatie over afstandsonderwijs voor iedereen toegankelijk op Onderwijsdatabank

Nu de scholen vanwege het coronavirus dicht zijn, is iedereen actief bezig met het organiseren van van afstandsonderwijs én wordt er heel veel informatie gedeeld. De Onderwijsdatabank heeft het dossier Afstandsonderwijs aangemaakt en alle content in het dossier is voor iedereen toegankelijk en wordt steeds aangevuld. Klik hier voor het dossier afstandsonderwijs van de Onderwijsdatabank.

De Onderwijsdatabank is hét informatiesysteem voor schoolpersoneel, studenten, onderwijsadviseurs, ouders, hulpverleners en beleidsmakers. Met behulp van de Onderwijsdatabank vindt u snel en eenvoudig een relevant antwoord op (actuele) vraagstukken.

 

Alle informatie over afstandsonderwijs voor iedereen toegankelijk op Onderwijsdatabank