Eerste leden Onderwijsontwikkeling Nederland behalen Keurmerk Onderwijsontwikkeling

De eerste leden hebben het Keurmerk Onderwijsontwikkeling inmiddels behaald. Wij feliciteren 1801, Bazalt, BCO Onderwijsadvies, CEDIN, Driestar Educatief, HCO, IJsselgroep, KOC Diensten, OBD Noordwest, RPCZ en Sardes van harte met het behalen van het keurmerk!

Onderwijsadviesbureaus die het keurmerk voeren, beschikken over een professionele en effectieve inrichting van hun organisatie en processen, waarbij de nadruk ligt op het creëren van een lerende organisatie. De onderwijsadviesbureaus onderwerpen zich aan een externe toetsing. Zij werken in het publieke domein. Dat verzwaart de verantwoordelijkheid om kwaliteit te bieden en een betrouwbare partner te zijn. Wij willen de scholen via deze weg helpen een goede keuze te maken in het woud van aanbieders.

Voor meer informatie over het keurmerk klik HIER.

Eerste leden Onderwijsontwikkeling Nederland behalen Keurmerk Onderwijsontwikkeling