‘Het Achterhuis’ van Anne Frank vanaf 11 februari voor 2,99 verkrijgbaar in de boekhandel

‘Geef een boek cadeau’ is een leesbevorderingscampagne dat ervoor wil zorgen dat jeugdliteratuur toegankelijker wordt gemaakt voor kinderen in Nederland en Vlaanderen. Elk jaar wordt er een boek aangeboden voor een lage prijs om ervoor te zorgen dat het boek toegankelijk is voor de jeugd. De klassieker ‘Het Achterhuis’ van Anne Frank is vanaf 11 februari verkrijgbaar in de boekhandel voor 2,99 euro. Het dagboek van Anne Frank is een van de meest gelezen boeken ter wereld, in 2022 is het 75 jaar geleden dat het boek voor het eerst verscheen. Je kunt het boek voor jezelf kopen, voor een ander of doneren aan een goed doel. Dit kan in verschillende boekhandels in Nederland. Klik hier voor meer informatie. Onderwijsontwikkeling Nederland is partner van dit mooie initiatief.

‘Het Achterhuis’ van Anne Frank vanaf 11 februari voor 2,99 verkrijgbaar in de boekhandel