Herziene klachtenregeling nu beschikbaar

De klachtenregeling van Onderwijsontwikkeling Nederland is herzien. Zo zijn er nieuwe klachtenroutes, nieuwe regelingen, is er een nieuwe samenstelling van de Commissie van Beroep en Onafhankelijke Geschillencommissie Onderwijsontwikkeling Nederland, en is er een nieuwe samenstelling van de Commissie ter Bescherming van het Inidividu.

Klachtenroutes

Er zijn vier verschillende klachtenroutes. Voor de opdrachtgevers (scholen, gemeenten en ouders), voor jeugdhulpdiensten (jeugdigen, ouders/verzorgers), voor leden van Onderwijsontwikkeling Nederland en voor werknemers van de onderwijsadviesbureaus.

Documenten

De klachtenroute en de klachtenregeling Commissie van Beroep zijn hier te vinden. De overige documenten zijn te vinden op Kennisfabrieq.

Herziene klachtenregeling nu beschikbaar