Nieuw bestuur Onderwijsontwikkeling Nederland

Onderwijsontwikkeling Nederland presenteert een nieuw bestuur. Met Henk Wilbers als voorzitter en Jaqueline Sweerts, Ronald van Rooden en John Hoeberichts als bestuursleden is Onderwijsontwikkeling Nederland een stevige branchevereniging. De leden van Onderwijsontwikkeling Nederland werken samen met leerlingen, leraren, schoolleiders en schoolbesturen aan het continue proces van onderwijsontwikkeling. Zij dragen het Keurmerk Onderwijsontwikkeling waarmee zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Met het nieuwe bestuur zal Onderwijsontwikkeling Nederland zich nog beter kunnen inzetten voor ons doel: dat ieder kind en iedere jongere het beste en meest passende onderwijs krijgt dat hij of zij nodig heeft en daarmee gelijke kansen heeft om zich te ontwikkelen. Lees hier verder over de bestuursleden van Onderwijsontwikkeling Nederland.

Nieuw bestuur Onderwijsontwikkeling Nederland